CUM PRIMESC COMANDA?

Comanda dumneavoastra va fi adusa de un curier rapid, ales de noi dintre cei cu care avem incheiate parteneriate,in cazul de fata FAN COURIER, la adresa de livrare metionata in formularul de comanda. La livrarea comenzii trebuie sa verificati cu atentie integritatea coletului iar in cazul in care ambalajul este deteriorat sau desfacut, va rugam sa il refuzati si sa contactati in cel mai scurt timp departamentul de relatii cu clientii al TainaCofetarului.ro.

ATENTIE! Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza o comanda a carei livrare nu a putut fi efectuata cu succes. Pentru a urmari in permanenta stadiul comenzii dumneavoastra, puteti accesa sectiunea Urmareste comanda iar dupa ce veti gasi aici “predat la curier” puteti accesa direct site-ul curierului, utilizand numarul de AWB mentionat.

CAT DUREAZA PANA PRIMESC COMANDA?

In general, durata de procesare a unei comenzi este aproximativ 1-3 zile lucratoare de la momentul plasarii cu success a acesteia insa poate varia in functie de . Oricum, noi ne straduim sa estimam cat mai aproape de realitate timpul de livrare pentru fiecare produs in parte astfel ca lucrurile sa fie foarte clare inca de la momentul confirmării comenzii de către operatorul nostru.

CARE ESTE PROGRAMUL DE LIVRARE AL COMENZILOR?

Livrarea se face de luni pana vineri intre orele 9.00-19.00 iar daca in acest interval nu sunteti la adresa de livrare mentionata in formularul de comanda, va rugam sa ne specificati o adresa de livrare alternativa (de ex. adresa de la locul de munca) pentru a evita intarzierile sau chiar nelivrarea produselor comandate.

CAT COSTA TRANSPORTUL?

In BUCURESTI – transportul costa 11.3 ron+tva primul kg, pentru fiecare kg suplimentar 1.08 ron+tva

In TARA – transportul costa 14.5 ron+tva primul kg, pentru fiecare kg suplimentar 1.08 ron+tva

Pentru localitatile care nu au sediu Fan Courier, se platesc km suplimentari ( 0.8 ron/km+tva)

NOU: Livrari la domiciliu in Bucuresti in maxim 24h pentru comenzi de minim 200 ron.

Detalii si comenzi la:

Tel: 0723 372 394 – 0753 118 125

Email: oenoconsultcom@gmail.com

sau

Ridicați personal produsele din magazinul nostru!

CUM RETURNEZ UN PRODUS?

Sunt situatii in care trebuie sa returnati produsele comandate iar magazinul nostru va ofera aceasta posibilitate in primele 14 zile calendaristice de la data primirii produselor. Pentru aceasta, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa inregistrati o cerere de retur in intervalul de timp mentionat mai sus. Asta presupune sa va autentificati in contul dvs. de la TainaCofetarului.ro si sa mergeti la sectiunea “Retur produse”. Aici veti gasi listate comenzile dvs. aflate in perioada de timp in care este permis returul. Dupa ce selectati comanda dorita, vi se vor prezenta produsele si cantitatile din aceasta iar dvs. trebuie sa alegeti care produse si ce cantitate doriti sa returnati. Mai trebuie doar sa alegeti modalitatea in care vreti sa primiti banii inapoi si sa apasati butonul “Solicita retur”. Dupa ce ati inregistrat cu succes cererea de retur, in maxim 48h veti fi contactat de un curier agreat de noi pentru preluarea coletului, caz in care veti beneficia de taxa preferentiala de retur de 75 lei. In cazul in care optati sa faceti dumneavoastra toate aranjamentele cu serviciu de curierat sau cu Posta Romana, taxa de transport pentru retur va fi suportata integral de catre dvs. In plus, trebuie sa va asigurati ca returul ajunge la noi in cel mult 10 zile calendaristice de la inregistrarea cererii de retur pe site.

ATENTIE! Ne rezervam dreptul de a refuza coletele neanuntate in prealabil in sistem, coletele sosite la noi dupa termenul mentionat mai sus si nu facem deplasarea la sediul curierului sau la Posta Romana pentru ridicarea acestuia. Prin urmare, indiferent de metoda aleasa pentru returnarea produselor, inainte de trimiterea coletului, trebuie sa faceti urmatoare:

1. Inregistrati o cerere de retur pe site-ul nostru si notati numarul de inregistrare

2. Ambalati corespunzator produsele pe care doriti sa le returnati impreuna cu o copie a facturii din care fac parte produsele intr-un singur colet

3. Atasati coletului eticheta cu urmatorul continut: Departament RETURURI TainaCofetarului.ro –  in momentul inregistrarii cererii de retur (pasul 1) Bucuresti

4. Asteptati curierul trimis de noi sa preia coletul sau mergeti dvs. sa predati coletul transportatorului preferat

5. Verificati in sistem la sectiunea “Retur produse” starea acestuia. Procesarea informatiilor in sistem de catre operatorii nostri poate sa dureze 2-3 zile din momentul primirii coletului deci va rugam sa aveti rabdare.