ALEGEREA PRODUSELOR

Bine ați venit! Vă mulțumim că ați ales să faceți cumpăraturi de pe site-ul nostru!

Accesând meniul principal puteți naviga prin categoriile de produse pentru a alege produsul perfect pentru dumneavoastra. Apăsând pe denumirea acestuia, intrați pe pagina dedicată produsului respectiv. Daca ati decis sa-l cumparati, apăsați butonul „Pune în coș”. In acest moment veti fi direcționat automat în pagina coșului de cumpărături unde puteți vizualiza toate produsele din coș, cantitățile dorite și valoarea totală a comenzii.

Odata ajuns aici aveti posibilitatea să modificați cantitățile, să renunțați la unul sau chiar la toate produsele selectate, să reveniți in magazin pentru a vă continua cumparaturile sau să ne trimiteți efectiv comanda.

PLASAREA COMENZII

Odata ce ati terminat de adaugat in coș toate produsele pe care le doriți, pasul următor este să plasați comanda ferma prin completarea formularului aflat imediat sub „Total valoare”.

Prin urmare, a venit momentul in care trebuie sa facem cunostinta ca sa stim cui trimitem produsele. Aveti la dispozitie două modalitati de a ne transmite datele dumneavoastra după cum urmeaza:
a. Daca sunteti un client nou, atunci trebuie sa completati toate datele din formular
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda

ALEGEREA MODALITATII DE PLATA SI A METODEI DE TRANSPORT

Momentan modalitățile de plată funcționale pe TainaCofetarului.ro sunt:

– plata la livrare (ramburs),

– prin transfer bancar, sau

– plata direct la sediul firmei, numerar sau cu card.

In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.

In curand vom accepta si modalitati de plata online.

In functie de metoda de plata aleasa livrarea produselor poate sa coste diferit conform informatiilor din pagina dedicat informatiilor privitoare la livrare.

SALVAREA DATELOR SI TRIMITEREA COMENZII

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia primei comenzi, puteti vedea statusul acesteia in timp real, care este consultantul de vanzari care se ocupa de comanda dumneavoastra, ce data de livrare s-a stabilit, daca si cand s-a livrat comanda, si multe altele.

Pentru a comanda efectiv produsele din cos, apasati butonul „Trimite comanda”. Din acest moment veti primi foarte curand (de multe ori imediat) un email de confirmare a comenzii eventual si un apel telefonic din partea unuia dintre consultatii nostri de vanzari.